PIRHAN ESITTÄMIÄ NÄYTELMIÄ

Teatteriyhdistys Pirha on perustettu vuonna 2003 elävöittämään Pirkkalan kulttuurielämää. Ensimmäinen esitys oli Eriikka Magnusson-Vainion ohjaama Pekka Töpöhäntä, jota esitettiin Rantaniityn juhlatalon pihassa.

Hilja Valtosen Vaimoke  TY Toivon talolla 2004, ohjaus Jukka Salmela

Sirkku Peltolan Haikarapolska 2005 Toivon talolla, ohjaus Eriikka Magnusson.

Kesällä 2005 E. Uspenskin Fedja-setä, kissa ja koira Nuolialan esikoulun pihassa, ohjaus Jukka Salmela.

Vuonna 2006 Riku Suokkaan Holvi Toivon talolla, ohjaus Eriikka Magnusson

Vuonna 2007-2008 esitettiin Pirkkalan historian innoittamana yhdessä ideoitu ja Eriikka Magnussonin ohjaama Pirkkala yks ja kaks Toivon talolla.

Syksyllä 2009 oli vuorossa Aino Suholan Jos ois joku, ohjaus Jukka Salmela. Näytökset Ty Toivon talolla. Esityksiä oli myös tammikuussa 2010.

Kesällä 2010 Rantaniityn juhlatalon pihassa Kymmenen satua laudalla, ohjaus Eriikka Magnusson. Lastennäytelmä oli koostettu vanhoista saduista.

Vuonna 2011 esitettiin Toivon talolla Ensio Rislakin kirjoittama näytelmä Ruma Elsa, ohjaus Pia Gerbaulet.

Kesällä 2012 Kurikankulman koulun pihalla näyteltiin Eriikka Magnussonin ohjaamana Porsas Urhea, Kissa Kirnauskis ja muita satuja.

Vuonna 2013 esitettiin Arto Seppälän Viisi naista kappelissa Toivon talolla, ohjaus Jukka Mäkinen (omasta näyttelijäporukasta). Esitys myös Pirkkalan Liikuntatalon monitoimisalissa.

Keväällä 2014 Maria Jotunin Kultainen vasikka, ohjaus Eriikka Magnusson, vapaa-aikatalon monitoimisalissa

Keväällä 2015 Jalmari Finnen Kiljusen Herrasväki vapaa-aikatalon monitoimisalissa. Ohjaus Eriikka Magnusson.

Kesällä 2017 Karjakko ja kartanon kummitus Sankilan kartanon pihassa. Käsikirjoitus ja ohjaus Eriikka Magnusson Irene Rajalan kuunnelman pohjalta. Esityksiä myös kesällä 2018

Joulukuussa 2017 ja tammikuussa 2018 Pirkkalan pihlajat Toivon talolla, ohjaus Eriikka Magnusson. Käsikirjoituksen oli muokannut Olavi Horsma-aho Kaari Utrion kirjasta Pirkkalan pyhät pihlajat. Tämä oli osa Pirkkalan Suomi 100 -ohjelmistoa ja se kertoi Pirkkalan muinaisesta elämästä.